Mijn boeken

De afgelopen jaren heb ik verschillende boeken geschreven. Hieronder staan de links naar mijn boeken en lees je er meer over.
Gedichtenbundel – In de ban van het moment
Hoe fijn is het van een moment te genieten? Hoe mooi is het in de ban van een moment te zijn? Laat je meenemen door deze gedichten naar verschillende momenten en laat je hart spreken. Geniet van het moment en koester het. Het moment is je zo gegund, want ook jij mag er zijn!
De weg naar tiramisu
Door een moeilijke thuissituatie, waarin de visueel beperkte, vijftienjarige Sabrina worstelt met het geloof en de idealen van haar Marokkaanse ouders, ontwikkelt ze een ernstige vorm van anorexia/boulimia nervosa. Ze weet zich geen raad meer met het probleem, met haar omgeving en met zichzelf. Op een gegeven moment zal Sabrina moeten worden opgenomen omdat men voor haar leven vreest. Komt ze ooit nog uit deze ellendige cirkel? Zal ze de ziekte kunnen overwinnen? Durft ze het gevecht aan om zichzelf terug te vinden en ooit weer normaal van eten te kunnen genieten?
Jada’s wereld
Jada kan niet zien. Haar ogen doen het niet. Daarom bekijkt ze alles met haar handen. Ze houdt ook van spelen, met een bal waar een belletje inzit, zodat ze hem goed kan horen aan komen rollen. Ook is Jada gek op pretparken. Ze is dol op de lieve, vliegende olifantjes en zit er graag op. Wil je weten wat Jada nog meer leuk vindt om te doen? Lees dan het verhaal van Jada’s wereld.